RumdesignRUMDESIGN

Rachel Zachariassen vejleder og rådgiver om indretning af læringsmiljøer og værksteder i skoler, vuggestuer og børnehaver. Rachel vejleder også om indretning i virksomheder og i private hjem.

Sætter sig ind i kundens verden
Med en personlig smag inden for det grafiske, krydret med et tvist af humor, fantasi og varme, er Rachel en gør-det-selv kvinde, der elsker farver og skæve løsninger. Rachel er god til at sætte sig ind i sin kundes verden og overføre det til sit kreative arbejde. Hun mener, det er vigtigt at have et tæt samarbejde med dem, der skal bruge rummet. Det er vigtigt, at lærerne kan se sig selv undervise i rummene, at de ansatte kan se sig selv arbejde i virksomhedens lokaler, og at det private hjem afspejler den person, der bor der.

Rachel har lavet gør-det-selv-projekter og indretning til Silvan Kataloget Forny. Desuden har hun medvirket i flere boligreportager bl.a. i Alt For Damerne og i Vores Børn.
Rachel har i en årrække hjulpet med oppyntning af Jette Frölichs julestuer på Gammelholtegård, Løndahl Slot, Schæfergården samt i Lysebo i Norge. Hun har også arbejdet for blomsterkunstneren Tage Andersen og været med på sidelinjen ved flere af hendes søsters, interiørstylisten Sidsel Zachariassens, jobs.

Med et altid smittende godt humør er Rachel en varm, inspirerende og åben person, der ser og tænker i muligheder. Hun er en ildsjæl, der kan lide at skabe ting med hænderne. Hendes kunder oplever, at hun er god til at skabe rammerne for en god dialog, hvor hun lytter og tager udgangspunkt i deres ønsker og behov.

Indretning og ombygning
Rachel samarbejder med en håndværker, som udfører de opgaver, der kræver tømrer- og snedkerkompetencer. Hvis vejledning inden for rumdesign inkluderer ombygning, er det muligt at bestille Rachel sammen med hendes dygtige samarbejdspartner.

Priser:
– Vejledning af indretning: 1.000 kr. pr. time (Af Rachel Zachariassen)
– Vejledning af indretning og ombygning: 1.800 kr. pr. time (Af Rachel Zachariassen og håndværker)
– Ombygning af rum og møbler aftales efter opgavens omfang